JUNG till Satin

Av den 8 december, 2019

Bröderna Henrik och Tom Ljungqvist har genom hela livet ridit på en kreativ krusning där deras gemenskap kring musiken alltid funnits närvarande. Deras efternamn binder nu dem tillsammans med mer än bara blodsband, då dom tillsammans bildar bandet JUNG (inspirerat av just deras efternamn, Ljungqvist).

Henrik har dom senaste åren jobbat med sitt indie-rockband Join The Riot, som haft stora framgångar i Asien där dom bland annat är signade på ett majorbolag samt turnerat ett flertal gånger.

Tom har gått en annan väg, där han på några få år etablerat på toppen av den moderna humorscenen med flera framgångsrika humorkoncept på Instagram, intervjuformat på Youtube med några av Sveriges mest namnkunniga gäster och en podcast med närmare 50.000 lyssnare i veckan.

“When you fall in love with somebody
You fall in love with the whole damn body”
— JUNG ”FORMULA”

Debuten kom 2018 med den genuina popballaden Vera . Senare kom hiten Wasteland som följdes upp av EP:n Formula. Idag har brödraduon uppnått miljontals streams, spelats på radio och gjort en utsåld spelning på Debaser i Stockholm samt Pustervik i Göteborg.

Efter succédebuten och en utsåld konsert på hemmaplan åker JUNG ut på Sverigeturné! Det blir brödraduons första turné och en chans för fler fans att ryckas med i JUNG’s fullskaliga framträdande.

Det var i våras som JUNG gjorde sin första, egna konsert på hemmaplan. Då, bara ett år efter debuten,tog de ett utsålt Debaser i Stockholm med storm. Sedan dess har bröderna Tom och Henrik Ljungqvist vuxit ännu mer i rollerna som låtskrivare och artister och deras musik har nått ännu längre ut i vårt avlånga land.

Debutsingeln ”Vera” och hiten ”Wasteland” har redan över ett år på nacken. ”Falling Free” som är det senaste släppet från brödraduon JUNG, har redan nått miljonen och mer musik är på ingång. I höst åker äntligen Tom och Henrik ut på sin första Sverigeturné som har sin final på Cirkus i Stockholm den 19 december.

JUNG till Satin Fredag 13 December 2019.

» Mer information här «

Musik | JUNG till Satin
Örebroguiden

Källa Satin Uteservering & Nattklubb

You must be logged in to post a comment Login