Julkonsert med Doug Seegers och One Piece

Av den 21 november, 2016

Rootsy Live Örebro och Immanuelskyrkan välkomnar även i år till en stämningsfull julkonsert med DOUG SEEGERS och barnkören One Piece under ledning av Karolina Cederqvist.

Under kvällen kommer Rootsy Live Örebro att samla in pengar till den gemensamma insamlingen Musikscen Örebro, där pengarna oavkortat går till Musikhjälpen.

Sedan den magiska kvällen vårvintern 2014 när Doug Seegers medverkade i Jills Veranda har hans liv ändrats totalt, från att bara ha spelat på gatorna i Nashville är han nu en stjärna i Sverige.

Som sålt platina av sitt debutalbum, legat högt på försäljningslistorna med såväl duettalbum med Jill Johnson som julalbum. Han har gjort nästa 200 konserter och praktiskt taget alla har varit utsålda.

Allsång på Skansen, Bingolotto, Sommarkrysset och Moraeus med mera är några av de TV-program som Doug gästat. Allt det där är historia nu, men Doug Seegers framgångssaga fortsätter, om än i annan skepnad. Kanske är andra kapitlet inte lika spektakulärt som det första, men inte mindre anmärkningsvärt och häpnadsväckande.

Torsdag 15 december spelar Doug Seegers i Immanuellskyrkan.

Mer info här >>

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login