Juleskum Kola – julfavorit i ny smak

Av den 7 oktober, 2018

Ho-ho! … Julen står för dörren och vi är glada att kunna presentera 2018 års supergoda årgångssmak – Cloetta Juleskum Kola, en ljuvlig smak av hemlagad kola som garanterat kommer att förhöja julstämningen!

Cloetta Juleskum fortsätter att öka år från år, säger Susanne Harde, Brand Portfolio Manager på Cloetta. Denna oemotståndliga klassiker som funnits sedan 1960-talet, älskas såväl av redan frälsta tomtenissar som av nya nyfikna julfirare. Under 2017 såldes drygt 1 615 ton Juleskum i Sverige, vilket motsvarar fantastiska 280 miljoner Juleskumsnissar och mer än 26 tomtar per svensk!

Juleskum Original, Julenissen och Chokladdoppade Juleskumshjärtan är en tradition i många svenska hem, och varje år släpper vi dessutom ett årgångsskum. 2018 års supergoda smak är Juleskum Kola!

– Juleskum Kola för tankarna till alla de mysiga julförberedelserna med lussekatter, adventsljus och julpyssel, fortsätter Susanne. Och smaken och doften av julkola så klart!

Nytt för i år är att Juleskum Original nu även är palmoljefri, vilket kommer att rulla ut på förpackningarna löpande. Juleskum Kola och övrigt Juleskumsortiment finns i butik från och med vecka 42. Juleskum Kola innehåller 100 gram och har ett rekommenderat konsumentpris på mellan ca 10,90-14,90 kronor, beroende på säljkanal.

Juleskumfavoriten – var med och bestäm nästa års Juleskum!
Under hösten ger vi alla Juleskum-älskare chansen att utse 2019 års smak och samtidigt vinna presentkort på Idre Fjäll! Sedan 2011 har vi tagit fram åtta fulländade julsmaker, som nu presenteras på Juleskumfavoriten.se. Kampanjen avslutas på julafton, och den smak som fått flest röster då, vinner att återigen lysa som en julstjärna i varje hus och hem 2019. Gå in och rösta på din favorit redan idag!

Mat & Dryck | Cloetta Juleskum Kola
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login