Jul | Nedräkningen till julafton startar i årets generösa julkalender från Yves Rocher

Av den 7 november, 2015

Julmånaden december står för dörren. För att fira in varenda dag fram till julafton lanserar Yves Rocher årets julkalender med sköna och väldoftande produkter från Frankrike. Julkalendern, som finns i begränsad upplaga i butikerna och på webben, är fullproppad med produkter till ett värde av cirka 2 000 kr. Julkalendern kostar 699 kronor och ”först till kvarn” gäller.

24 luckor – 24 härliga julklappar från Yves Rocher.

1 december. 24 dagar till julafton. 24 generösa skönhetsprodukter väntar. Yves Rochers julkalender är en personligt förpackad överraskning som förgyller julmysiga december. Ett blandat sortiment från Yves Rochers produktflora som är förpackade i påsar och levereras med klämmor och julsnöre, exempelvis för upphängning vid den öppna spisen.

– Vår julkalender är en dröm för skönhetsintresserade kvinnor i december. Tänk att varje morgon få längta till nästa lucköppning och överraskas av en ny skönhetsprodukt varje dag ända fram till julafton. Den största delen av vår julkalender innehåller dessutom fullsize produkter som räcker långt in på det nya året. Dessutom är själva priset på vår julkalender även det en riktig julklapp, säger Sara Bertram, Marknadschef Yves Rocher.

Årets julkalender lanserades i Yves Rochers svenska butiker den 4 november och finns även att beställa på Yves Rochers svenska, finska, norska och danska hemsidor, med start den 3 november.

Mode & Skönhet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login