Jul hos Indiska

Av den 29 september, 2016

Julen hos Indiska inspireras i år av Carl Larsson och Fanny & Alexander. Dukningen står i centrum med dess ljusa färgskala och röda kurbitsblomma, och på modesidan ser vi en modern tappning av svenska klassiker i en unik mix av det Indiska arvet.

Årets jul på Indiska går i Carl Larssons tecken med en blandning av Fanny och Alexander, både när det gäller inredning och mode. Som alltid hos Indiska är det de dukade bordet som står i centrum, och i år är den röda kurbitsblomman med det Indiska uttrycket ett genomgående mönster. Dukningen är i en ljus färgskala med vita, röda och gråa toner samt skira glas och rustikt porslin, vilket med fördel även kan användas till nyårsfesten. Det folkloriska uttrycket går även igen i modet där vi ser en modern tappning av två svenska klassiker, men med det Indiska arvet i grunden.

– I stylingen var det lätt att tänka sig Ewa Frölings karaktär Emelie, med en cremefärgad plisserad blus, en vid   svart maxi-kjol med genombruten spets och ett bälte knutet i midjan. Den svarta julklänningen med sina   dramatiska, placerade blommor och markerade midjan är en dröm i rött och svart, säger Christopher   Bastin, Kreativ chef på Indiska.

Julkollektionen hos Indiska finns i butik i Örebro från och med slutet av oktober.

Mode & Skönhet | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login