Joshua James kommer till East West

Av den 21 januari, 2017

För tredje gången möter nu Joshua James den svenska publiken, inför skivsläpp våren 2017. Han kommer för bara fyra exklusiva spelningar i januari, en av dem i Örebro på East West!

Helt indie har Joshuas låtar letat sig in i åtskilliga stora TV-serier och videon till låten ”Crash That Train” har över 2 500 000 visningar på Youtube, de flesta som hört låten ”Coal War” undrar nog hur den undgått att blivit en än större hit för den breda massan.

Joshua är en udda fågel på americana-himlen. I Utah, långt bort från Nashville, Austin och LA har Joshua och det kollektiv av musiker och artister han omger sig med utvecklat sin alldeles egna variant av amerikansk kosmisk country och folkpop. En variant med stark karaktär men som samtidigt är väldigt lätt att tycka om.

Efter tre lugna år där Joshua koncentrerat sig på att vara småbarnsfar och hönsfarmare är han på väg tillbaka med ett färdiginspelat album och stor hunger att att möta sin publik igen. Vi älskar Joshua och står alltid redo att hjälpa till!

”And when he rocks out on So Did I, Wolves and Sister, you’d swear Fleetwood Mac had inhabited the bodies of Fleet Foxes.”
Av Mojo

Torsdag 26 januari gästar Joshua James East West, kl. 20.30 beräknas det börja.

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login