Josefin Hådén från Örebro med i Ex On the Beach

Av den 16 mars, 2018
Josefin Hådén, 21, Örebro är med i Ex On the Beach. Foto: Magnus Selander/Kanal 11

Kärlek. Drama. Nya relationer skapas samtidigt som gamla sår läks – eller rivs upp, på torsdag den 22 mars är Ex on the beach Sverige tillbaka med en fjärde och ännu roligare och hetare säsong.

Denna gång utspelar sig dramat på en paradisö i Bahamas, dit åtta unga snygga svenska singlar reser för en lyxsemester fylld av fest, sol, bad – och framför allt hejdlöst flirtande. Men när som helst kan deras ex komma upp ur havet och vända upp och ner på tillvaron. För vad som helst kan hända, och händer, när nya flirtar krockar med gammal kärlek och hjärtesorg. Ex on the beach Sverige sänds torsdagar och söndagar kl 22 på Kanal 11. Direkt efter varje avsnitt ställer Carolina Gynning deltagarna mot väggen om de senaste händelserna i Exen berättar allt på Dplay.se.

Ex on the beach Sverige blev redan från starten våren 2015 en ny favorit hos dokusåpapubliken och samtliga tre säsonger har toppat listan över de mest sedda underhållningsprogrammen online i Sverige under respektive sändningsperiod. Tidigare har programmet spelats in på Anguilla och Mauritius, och denna gång reser åtta nya unga singlar till paradisön Eleuthera i Bahamas i Västindien. Och redan i första avsnittet uppstår dramatik när en av killarna fattar tycke för två olika tjejer – samtidigt.

För andra året i rad så följer vi dessutom upp och reder ut kvällens händelser och dramatik i Exen berättar allt som visas på Dplay.se direkt efter varje avsnitt. Ny programledare är konstnären, programledaren och skådespelaren Carolina Gynning, själv vinnare av den klassiska dokusåpan Big Brother 2004 på Kanal 5. Vem flörtade med vem – egentligen? Vad hände efter bråken? Vad kände deltagarna för varandra, och hur är deras relation idag? Carolina Gynning leder med fast och varm hand deltagarna genom de senaste händelserna och känslostormarna och väjer inte för de jobbiga frågorna.

– Det är så jäkla kul att få kliva in programledarrollen igen med Exen berättar allt. Jag har ju hunnit se lite av säsongen och det tar ju inte många minuter innan det blir drama och kaos. Då är det bra att jag kommer in som en bestämd mammafigur och ställer deltagarna mot väggen och reder ut allt, säger Carolina Gynning.

Ex on the beach Sverige sänds på Kanal 11 torsdagar och söndagar kl 22.00 med starttorsdag den 22 mars. Deltagarna kommer ifrån bland annat Örebro, Trollhättan, Stockholm, Hudiksvall, Höör och Sundbyberg.

Exen berättar allt med Carolina Gynning som programledare visas på Dplay.se torsdagar och söndagar direkt efter Ex on the beach Sverige, med start torsdag den 22 mars.

Årets deltagare i Ex on the beach Sverige är:

  • Joel Åkesson, 20, Höör
  • Josefin Hådén, 21, Örebro
  • Diana Baban, 25, Hudiksvall
  • Sebastian Tristan Idevall, 22, Sundbyberg
  • Oliver Sallman, 26, Stockholm
  • My Karlberg, 19, Stockholm
  • Kardo Ahmad, 25, Tyresö
  • Shanice Hallberg, 20, Trollhättan

Nöje | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login