Jonas, Lucas & Carl kommer till Villa Strömpis

Av den 25 september, 2018

Denna trio skapar alltid kaos och det känns alltid lika kul att välkomna Jonas, Carl och Lucas till Villa Strömpis!

Jonas Fagerström har gjort en kometkarriär på både Instagram och Facebook med hans imitationer av bla. stekaren, hummerstjärt, och även hans igenkännings-klipp. I dag har han miljonpublik på Instagram och Facebook och hans följarantal ökar varje dag. Han har även släppt låten SVINDYRT som under sommaren fick över 1 miljon spelningar på Spotify.

Lucas Simonsson är idag störst i Sverige på Facebook när det gäller virala videos. På enbart 3 månader fick han ihop 100,000 följare och insåg då att detta var något som han verkligen ville satsa på.

Under Lucas uppväxt spelade han väldigt mycket ”allan” och inspirerades mycket av Stefan & Krister. Intresset för komik blev så starkt att han redan som 10-åring började spela in videoklipp. Däremot så var det inte förrän 2013 det började bli mer seriöst.

Idag är Lucas Simonsson ett välkänt ansikte i Sverige och ledande viralt på det han gör med ca en halvimiljon följare i samtliga socialamedier och över 365.000 följare på Facebook samt 196,000 på Instagram.

Platina belönade, svenska virala genombrottet Carl Deman är tillbaks med ny singel ”TOBBE” – som släpptes den 18 mars.

Carl Deman gick över en natt från att (för musikvärlden) vara helt helt okänd till att bli/uppnå ett av Sveriges största virala genombrott under 2015…

Idag belönad med platina har Carl nått närmare 10 miljoner streams på Spotify, ca 30 miljoner samlade views på Facebook / youtube och har över 160 000 + följare i hans sociala-mediekanaler.

Efter superhitten ”VAFAN” kommer nu låten ”TOBBE” som bygger på en helt ny Karaktär (KNEGARFARSAN) där Carl verkligen lyfter fram och befäster sin artistiska genrébred som en bred underhållare.

Fredag 28 september kommer Jonas, Lucas & Carl till Vibes – Villa Strömpis.

» Mer info här «

Nöje | Örebro
Örebroguiden

 

You must be logged in to post a comment Login