John Lindberg Trio till Frimis Salonger

Av den 28 oktober, 2019

De har placerat sig som topp 10 på den svenska albumlistan med sina fyra senaste album. De har 14 års intensivt turnérande i ryggen och åtta studioalbum. Ändå fortsätter John Lindberg Trio att stadigt växla upp.

Innan 2018 är över släppte bandet en helt ny EP. Det första väsen vi hör av bandet i skivväg sedan 2017 års Straight From The Heart.

’Det är lite klassiskt tänk, att göra lite mindre releaser. EP med fyra låtar och istället flera releaser. Det känns som ett spännande sätt att ge ut vår musik’. Säger John Lindberg själv.

Allt har hållits hemligt mot deras växande skara av fans så den första EPn, ’Rhymes and Rhythm’s’ kom som en vårpresent till alla rocktörstande JLT-fans runtom i landet.

John Lindberg Trio har byggt sin fanbase the old fashioned way. Deras konstanta turnerande i snart femton år är ett envist arbete som befäst deras roll som Sveriges okrönta rockabillykungar. Idag har de en alltjämt växande skara anhängare, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även i länder som Tyskland och USA.

Deras moderna tappning av klassisk rock n’ roll rymmer även influenser av blues och country, ett sound som de gräver djupare i på årets nya releaser.

Under 2018 var de som vanligt ute på vägarna och spelar då, förutom här hemma i Sverige även i Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz.

2019 hintar om nytt material samt det klassiska vägnötande som blivit deras signum.

John Lindberg Trio till Frimis Salonger Fredag 1 November 2019!

» Mer information här «

Musik | John Lindberg Trio till Frimis Salonger
Örebroguiden

Källa Frimis Salonger

You must be logged in to post a comment Login