Jill Johnson till Frimis Salonger april 2019

Av den 16 december, 2018

”My Remedy”, det är namnet på både Jill Johnsons kommande turné och EP! I mars släpper Jill ny musik och den 8 mars har hon turnépremiär och besöker, tillsammans med sitt band Frimis Salonger lördag 6 april 2019!

Sist Jill Johnson var på turné med eget material var hösten 2017 då hon spelade för utsålda hus i hela landet, då var det på konserthus – men med ”My Remedy Tour” åker hon för första gången som etablerad artist ut på klubbar och mindre, mer intima scener.

”Efter stora scener och shower, längtar jag oerhört mycket efter intimitet och levande improvisation med endast musiken och musikerna i fokus. Det var på klubbscenerna jag började en gång i tiden, och det ska bli så kul att få knyta an till den spelglädje jag minns från de scenerna!” säger Jill.

Första singeln från skivan, ”Is It Hard Being A Man?”, släpps den 8 februari 2019. Vi ser enormt mycket fram emot att se en av våra främsta artister ute på vägarna igen!

Biljetterna släpptes fredag 14 december kl 10.00 via LiveNation.se, köp era biljetter online » http://www.tickster.com/events/z4g7zm5ldmhen4d

Kultur & Musik | Frimis Salonger
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login