Jill Johnson släpper singeln ”Is It Hard Being A Man

Av den 11 februari, 2019

”Is It Hard Being A Man?” – det är titeln på Jill Johnsons nya singel som nu släpps och som är första smakprovet från hennes kommande EP ”My Remedy” (release i mars)!

Det är drygt 1,5 år sedan Jill släppte EP:n ”Rodeo” och nästan 2,5 år sedan hennes mycket personliga album ”For You I’ll Wait”. Nu är Jill på en ny plats i livet och den nya musiken speglar just det! Låttexterna är reflekterande; om livet och det som händer i världen idag.

Första singeln har hon skrivit tillsammans med Robin Stjernberg, något som kan kännas som ett oväntat samarbete om man enbart tittar på deras musikaliska bakgrunder men för dem var det egentligen inte det; de har legat på samma bolag i flera år, har samma management och känner varandra.

”Vi satte oss och skrev på vinst och förlust och den låten som kom till blir nu första singeln. Robin förvånade mig många gånger och jag gillade verkligen vårt samarbete, han är otroligt begåvad!” berättar Jill

”My Remedy Tour” är också namnet på Jills kommande turné som har premiär den 8 mars, då hon, tillsammans med sitt band, besöker 15 spelplatser runt hela Sverige. Med den här turnén åker hon för första gången som etablerad artist ut på klubbar och mindre, mer intima scener.

”Is It Hard Being A Man?” och kommande EP:n är första släppet på Jills nystartade label Jimajomo, som hon äger tillsammans med Maria Molin Ljunggren. Distributionen går via Warner.

Lördag 6 April 2019 kommer Jill Johnson till Frimis Salonger.

Lyssna på ”Is It Hard Being A Man?” här

Musik | Jill Johnson släpper singeln ”Is It Hard Being A Man
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login