Jerry Williams tar med sig succén ”Man måste få lira” till Örebro

Av den 10 november, 2016

Efter två säsonger i Stockholm, en säsong i Göteborg och totalt 118 föreställningar med ”Man måste få lira”, kan varken Jerry Williams eller publiken få nog. Nästa år åker showen ut på en rikstäckande turné och kommer till Örebro, Conventum Arena.

Biljetterna släpps den 10 november.

– Det hade känts öken att behöva sluta nu i december, men nu blev det ju en turné i vår också, hälsar Jerry Williams.

Två år efter supersuccén med ”The Farewell Show”, som sågs av 250 000 personer, kunde Sveriges rock-kung inte hålla sig längre.

”Familjen, hunden, kompisarna, gymmet och ishockeyn är okey. Men… fan… man måste få lira!”, sa Jerry Williams och satte upp showen ”Man måste få lira” – en avskalad, personlig föreställning laddad med favoritlåtar.

”Man måste få lira” hade premiär i september 2015 på Kajskjul 8 i Göteborg och har blivit en stor framgång som hyllats i pressen. Våren 2016 spelades showen för utsålda hus i Stockholm och är nu inne på sin andra säsong på Scalateatern där den spelas för sista gången den 17 december.

I februari nästa år startar en nitton städer lång turné med premiär i Sundsvall den 2 februari och avslut i Karlstad den 9 april.

Lördag 8 april kommer Jerry Williams till Örebro och Conventum Arena med sin föreställning ”Man måste få lira”!

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login