Jens Lekman kommer till Klubb Mono

Av den 3 april, 2017

Indievärldens störste romantiker Jens Lekman gör endast ett fåtal spelningar i Sverige under sin europaturné, vi är därför otroligt glada och stolta över att han valt att komma till oss på Klubb Mono.

Vi är dessutom spända av förväntan på det kommande albumet, men Jens Lekman har genom åren överbevisat oss på att han är en artist värd att vänta på. En internationell angelägenhet som tar med sig hela sin låtskatt för några utvalda Nordiska datum. Det här blir en musikalisk fest!

Så här skriver DN om Jens:
”Det är inte lätt att vara en romantiker. Jens Lekman har alltid följt sitt hjärta snarare än karriärbyggande strategier, vilket i ett och ett halvt decennium har tagit honom världen över på ett oräkneligt antal spelningar. Han tycks älska äventyret, de spontana mötena, de intima scenerna och de krokiga vägarna.”

Som klippt och skuren för Klubb Mono med andra ord. Vilken kväll det kommer bli!

Jens Lekman slog igenom med debutalbumet ”When I Said I Wanted To Be Your Dog” 2004, och blev omedelbart en av Sveriges mest älskade indieartister, samtidigt som han hyllades världen över. Sedan dess har Lekman fått otaliga utmärkelser och lysande recensioner, och etablerat sig som en av Sveriges starkaste och mest pålitliga singer-songwriter, med magiska låtar där hans unika berättarstil och texter möter finurliga melodier. Under våren 2017 är Jens Lekman tillbaka med sitt fjärde fullängdsalbum.

Fredag 7 april gästar Jens Lekman Klubb Mono på Örebro konserthus.

» Mer info här «

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login