JBL når nya höjder med trådlösa Everest 2.0-hörlurar

Av den 9 juli, 2017
Smart design, anpassningsbar brusreducering och trådlös frihet skapar den ultimata JBL-ljudupplevelsen.

HARMAN International, helägt dotterbolag till Samsung Electronics Co., Ltd., som designar och utvecklar uppkopplade produkter och lösningar till biltillverkare, konsumenter och företag världen över, introducerar idag andra generationens JBL Everest-serie. Serien består av fyra trådlösa in-ear, on-ear och around-ear Bluetooth hörlurar och kombinerar en helt ny komfortabel design med innovativ teknik för en fantastisk ljudupplevelse.

Everest 110, 310, 710 och Elite 750NC hörlurarna är flaggskeppen i JBLs portfölj av hörlurar. Hörlurarna är utformade med omsorg för att kunna leverera en kraftfull JBL-ljudupplevelse, vilket gör Everest-serien till den perfekta musikaliska följeslagaren för användare som kräver lite mer. Serien erbjuder en perfekt kombination av stil och enkelhet, och finns i en mängd olika trendiga metallfärger såsom Gunmetal och Mountain Silver, samt en exklusiv stålblå nyans i Everest 110 och Elite 750NC-modellerna.

JBLs revolutionerande Pro Audio Sound genomsyrar varje modell så att lyssnaren kan njuta av det kraftfulla ljudet som utmärker JBL. Bluetooth-tekniken erbjuder en helt trådlös upplevelse, vilket ger lyssnaren friheten att ta itu med dagliga aktiviteter utan trassliga sladdar. Hörlurarnas långvariga batteritid gör att användaren kan lyssna på sina favoritlåtar i 15-25 timmar. Den snabba laddningsfunktionen möjliggör dessutom att batteriet kan laddas till maximal kapacitet på bara två eller tre timmar, beroende på modell.

Everest 2.0-serien är framtagen med en utvecklad komfortabel design speciellt anpassad för att kunna lyssna i timmar. On-ear och around-ear modellerna har ett krökt huvudband speciellt utformat för att eliminera tryck på öronen och öronkuddarna är framtagna med ett lätt minnes-skummaterial för att bibehålla en naturlig passform. För extra bekvämlighet är kontrollknapparna (volym, på / av, Bluetooth-anslutning) alla placerade på ena sidan av hörlurarna.

Everest Elite 750NC
Everest Elite 750NC är branschledande inom avancerad teknik och är utrustad med den senaste tekniken för anpassningsbar brusreducering (ANC). Denna ANC-teknik ger lyssnaren möjligheten att eliminera störande ljud från flygplanets start och skrikande tåg till högljudda medarbetare. Genom att erbjuda användaren att själv kontrollera eller helt blockera omgivande ljud ges en mer flexibel ljudupplevelse. Dessutom är Everest Elite 750NC utformad med automatisk ljudkalibreringsteknik (Auto Sound Calibration), JBLs TruNote, som anpassar ljudet baserat på användarens öron-anatomi för att ge bästa möjliga lyssningsupplevelse.

-JBL Everest 2.0-serien är höjdpunkten av långvarig komfort, ljudkvalitet och personlig anpassning, säger Jessica Garvey, Vice President, Headphones and Wearables hos HARMAN. ”Den senaste serien erbjuder en snygg ny design som tilltalar alla och är samtidigt utrustad med JBLs legendariska Pro Audio Sound och ergonomiska förbättringar, för en ännu mer bekväm passform.”

Genom My JBL Headphones App har användarna tillgång till anpassningsalternativ samt programvaruuppdateringar genom OTA (over-the-air) för att säkerställa att hörlurarna alltid har de senaste uppdateringarna. Dessutom är Everest Elite 750NC kompatibel med den prisbelönta Everest Elite SDK (mjukvaruutvecklings-kit) från CES 2017. Genom att ladda ner SDK-enheten på www.developer.harman.com erbjuds utvecklare tillgång till att arbeta med smarta funktioner, få åtkomst till den inbyggda nio-axlade rörelsesensorn samt att programmera knapparna. HARMAN är det första varumärket att ansluta flera tjänster och öppna upp APIer till hörlurar. Det möjliggör nya användarupplevelser som kommer att förändra det sätt ljud personligt kan anpassas till andra parametrar än bara musik.

I Everest 310 och 710 är även ShareMe 2.0-tekniken inbyggd vilket gör att användarna enkelt och trådlöst kan ansluta sig till alla typer av Bluetooth-hörlurar och dela musik, videoklipp och spel med sina vänner.

JBL Everest 2.0 Wireless serien:

Produkt Everest Elite750NC Everest 710 Everest 310 Everest 110
         
Pris 3000 SEK 2500 SEK 2000 SEK 1000 SEK
Bluetooth
Modell Around-Ear Around-Ear On-Ear In-Ear
Tillgängliga färger Gunmetal, Mountain Silver, Steel Blue Gunmetal, Mountain Silver Gunmetal, Mountain Silver, Copper Brown, Rocky Purple Gunmetal, Mountain Silver, Steel Blue
Legendariskt JBL Pro Audio Sound
Best in Class Ergonomics
Adaptive Noise-Cancelling-teknologi      
TruNoteTM Auto Sound Calibration      
ShareMe 2.0 / Connect & Share    
My JBL Headphones App & Everest Elite SDK      
Batteritid 15 timmar ANC-on 20 timmar ANC-off 25 timmar 20 timmar 8 timmar

JBL Everest 2.0 serien kommer finnas tillgänglig i handeln och online på JBL.se i augusti 2017.

Funktioner JBL Everest 2.0 Wireless-serien:

  • Trådlös frihet: Koppla din smarta enhet genom Bluetooth för enastående ljudkvalitet utan trassliga sladdar.
  • Den legendariska JBL Pro Audio Sound-teknologin: Upplev samma enastående ljud som JBL har levererat vid konserter, i musikstudios och hem i 70 år.
  • Ekoreducerande mikrofon: Inbyggd mikrofon med ekoreducerande-teknologi för kristallklara och trådlösa telefonsamtal.
  • Komfortabel passform: Hörlurarna är ergonomiskt designade för att passa användarens unika öronform för ett mer komfortabelt långvarigt lyssnande.
  • Anpassningsbar brusreducerande teknologi, (endast tillgänglig för Elite 750NC): Med en enkel knapptryckning erbjuds användaren en isolerad lyssnarupplevelse eller valmöjligheten att dynamiskt anpassa mängden omgivande ljud.
  • TruNote automatiserad ljudkalibrering (endast tillgänglig för Elite 750NC) Ljudprestandan anpassas till hur öronkåporna passar på användarens öra för att leverera den mest autentiska musikupplevelsen.
  • ShareMe 2.0 / Connect & Share (endast tillgänglig för Everest 310 och 710): Koppla samman vilka Bluetooth-hörlurar som helst av valfritt märke och dela enkelt och trådlöst musik, videos och spel med vänner.
  • Vik ihop och ta med: Ett slitstarkt förvaringsetui i premiumdesign ingår för att stå emot vardagligt slitage.
  • Smart, uppgraderad och intelligent: Personifiera ljudupplevelsen med gratis-appen My JBL Headphones App som inkluderar enkla mjukvaruuppdateringar genom OTA och en dynamisk användarkontroll med anpassade EQ-inställningar.
  • Everest Elite SDK (endast tillgänglig för Elite 750NC): Prisbelönta JBL Everest ELITE SDK (CES 2017) finns tillgänglig via HARMAN Developer Community hemsida.

Prylar
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login