JBL lanserar nya hörlurar – optimerade för Google Assistent

Av den 14 januari, 2018
Med Google Assistant ansluter flaggskeppshörlurarna JBL Everest användaren till on-the-go intelligens.

HARMAN International, ett helägt dotterbolag till Samsung Electronics Co., Ltd., som designar och utvecklar uppkopplade produkter och lösningar till biltillverkare, konsumenter och företag världen över, presenterar idag JBL Everest 710GA och 110GA. De trådlösa around-ear och in-ear hörlurarna kombinerar JBLs legendariskt signaturljud med inbyggd Google Assistant.

Genom en enkel installation via Bluetooth på smartphone eller surfplatta, ger JBL Everest GA-hörlurarna enkelt och snabbt assistans, när och varhelst det behövs. Med inbyggd Google Assistant kan användaren ta full kontroll över sin musikupplevelse med hjälp av röststyrning och få notifikationer utan att behöva titta på sin smartphone eller surfplatta. För att komma åt Google Assistant behöver användaren bara trycka på sensorn som är placerad på hörlurskåpan. Efter aktivering kan den som lyssnar styra volymen, få tillgång till möten och händelser och njuta av låtar genom att ange enkla fraser som ”höj volymen/sänk volymen”, ”berätta om min dag” eller ”spela musik”.

JBLs legendariska Pro Audio Sound intensifierar upplevelsen genom att leverera oklanderligt ljud. De trådlösa hörlurarnas långa batteritid ger audiofiler större flexibilitet att lyssna på vad de vill i upp till 8 och 25 timmar, beroende på modell. En funktion möjliggör snabbladdning så att användaren snabbt kan ladda batteriet till max.

”Att addera Google Assistant till Everest-familjen är ett steg vi tar för att kombinera JBLs arv av prisbelönt ljud med en växande serie produkter av röststyrda enheter”, säger Jessica Garvey, Vice President, headphones och Wearables, Lifestyle Audio Division på HARMAN. ”Med Google Assistent i hörlurarna kan användaren vara ständigt uppkopplad till musik, samtidigt som användaren kan motta information om omvärlden eller hantera sina dagliga aktiviteter – bara genom att använda sin röst.”

För att bekvämt kunna användas i timmar, är Everest GA-hörlurar ergonomiskt utformade för högsta komfort. Around-ears-modellen har en inbyggd krökt bygel för huvudet för att eliminera trycket på öronen, medan experter har utformat öronkuddarna i ett lätt memory-foam-material för att ge en en enkel passform. Den trådlösa serien finns i de trendiga metallic-färgerna, Gunmetal och Mountain Silver.

Egenskaper JBLEverest GA fördelade på produkt
Produkt Everest 710GA  Everest 110GA
     
Bluetooth 4.1 Ja Ja
Legendariskt JBL Pro Audio Sound Ja Ja
Förstklassig ergonomi Ja Ja
ShareMe 2.0 Ja Nej
Inbyggd Google Assistant Ja Ja
Modell Around-ear In-ear
Färger Gunmetal, Mountain Silver Gunmetal, Mountain Silver
Batteritid 25 timmar 8 timmar
Accessoarer Hårt förvaringsetui S, M, L örontoppar

Tillgänglighet
JBL Everest710GA och Everest110GA kommer finnas tillgängliga från hösten 2018.

Prylar
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login