Jack Moy är tillbaks på Satin

Av den 9 november, 2019

Under sin turné gör Jack Moy ett stopp i Örebro, självklart på Satin och Klubb Indiego den 15 november! Men det är inte det enda; även fantastiska Roseph är tillbaka på klubben och det kommer att bli minst lika bra som sist, om inte bättre!

JACK MOY
Den 17 Oktober släppte Jack Moy sitt tredje studioalbum ’so local, almost foreign’.

Nu är den redan ökända #goldteehtour i full gång över landet, turnén fick namnet efter att Jack uttalat att han lagt pengarna som han sparat till nya tänder på att färdigställa albumet. Det blir en kväll i dekadensens tecken, där ångest och dans blandas hej vilt med livskris och eufori.

”Jack Moy är en Indierock/pop artist hemmahörande i Stockholm med en katalog av ärliga och råa låtar skrivna om sitt liv. Med sin säregna röst berättar Jack om en värld långt utanför samhällets normer, där han öppnar upp fönstret och vädrar ut ämnen som berör ångest, missbruk, och klassamhället som är Sverige. ”

ROSEPH
Roseph är Örebrobandet som låter sig inspireras av dekadenta kärleksrelationer, världspolitiska skeenden och stormiga livshistorier. I musiken finner vi färgstarka popmelodier och souliga gitarrslingor som backas upp av tunga grooves. Bandet bildades 2017 och har trots sin korta tid tillsammans lyckats etablera ett mycket gott rykte som liveband då deras förmåga att kombinera musikalisk finess med en intensiv show lämnar få oberörda.

Musik | Jack Moy är tillbaks på Satin
Örebroguiden

Källa: Satin

You must be logged in to post a comment Login