IT Cosmetics, ett av USA’s största makeupvarumärken, nu på KICKS

Av den 16 november, 2018

I mitten av november lanseras det hypade makeupvarumärket IT Cosmetics exklusivt på KICKS. IT Cosmetics är utvecklat av Jamie Kern Lima, tidigare programledare, i samråd med ledande plastikkirurger och dermatologer. Det är för sina innovativa och vårdande makeupprodukter med avancerad anti-age-teknik och fokus på problemhy som varumärket gjort braksuccé både i USA och Kanada.

IT Cosmetics grundades för tio år sedan av Jamie Kern Lima, tidigare nyhetsankare på lokal TV-station i USA. När hon drabbades av rosacea upplevde hon att det inte fanns någon makeup som dolde och motverkade hennes problem samt höll tillräckligt bra framför studiokameran. Tillsammans med plastikkirurger och dermatologer utvecklade Jamie Kern Lima IT Cosmetics.

IT står för Innovative Technology och fokus har från start varit att ta fram produkter som inte bara är makeup utan även hudvård och som ska hjälpa och förändra huden på sikt. Viktigt var också att makeupprodukterna ska hålla länge. Idag är IT Cosmetics ett av USA’s största makeupvarumärken och framförallt är de hyllade för sina basprodukter, inte minst deras CC Cream och concealer som fungerar utmärkt på problemhy.

”Vi är jätteglada över få lansera IT Cosmetics och deras succéprodukter på den svenska marknaden. Jag är övertygad om att vårdande och lättanvänd makeup som också ger bättre hy kommer att tilltala många av våra kunder. Inte minst alla de kvinnor som har problemhy och länge letat efter en bra lösning på sina hudproblem och som samtidigt, liksom Jamie Kern Lima själv säger, kan hjälpa dem att känna sig som sitt vackraste jag”, säger Jessica Holst, tf inköpschef på KICKS.

IT Cosmetics släpps exklusivt på utvalda Kicks-butiker och Kicks.se i mitten av november.

Mode & Skönhet | KICKS
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login