Isaac and The Soul Company släpper nyskrivna ”Santa’s Coming”

Av den 30 november, 2020

Nu släpper Isaac and The Soul Company singeln “Santa’s Coming” – en mycket värdig uppföljare till deras julhit “Finally Christmas”. Det är en låt som innehåller så mycket av det man vill ha; instrument som svänger, en grym sångare & en klassisk amerikansk text – allt det som gör att julkänslan infinner sig.

“Det börjar bli en tradition nu med jullåtar för oss. “Santa’s Coming” är precis som vi vill att en jullåt ska vara; klassisk retrosoul med det rätta gunget och känslan. Perfekt!” säger bandets sångare Isaac Kuritzén.

Singeln är skriven av Karl-Johan Råsmark och producerad av Jesper Naenfeldt.

Isaac and The Soul Company har, med sin kombination av klassisk amerikansk soul och explosivt originalmaterial, blivit kända för sin otroliga scennärvaro och är bandet som lever för sina livespelningar. Precis som för så många andra artister så har konserterna lyst med sin frånvaro i år, men bandet har ändå fått förmånen att sprida sin musik i både TV4:s Lotta på Liseberg och årets Kristallengalan – Isaac medverkade även i årets första avsnitt av SVT:s Så ska det låta. I oktober kom deras underbara debutalbum “Soul Blowout – The Album” – en skiva som verkligen speglar bandet; fylld med spelglädje, känslor och soul.

Lyssna på ”Santa’s Coming” här»

Musik | Isaac and The Soul Company släpper nyskrivna ”Santa’s Coming”
Örebroguiden

Källa: Clap Your Hands

You must be logged in to post a comment Login