INVSN’s nya singel ”This Constant War” ute nu

Av den 20 januari, 2017

Få band har förvaltat det musikaliska arvet i Umeå så väl som just INVSN. Med bandmedlemmar från Refused, Masshysteri, Deportees och Tiger Forest Cat står bandet på en solid grund av västerbottnisk begåvning; spetsat av leadsång från både Sara Almgren, Christina Karlsson och Dennis Lyxzén.

Immer Zu, första singeln från det kommande albumet The Beautiful Stories gick direkt in på P3s spellista och nu kommer uppföljaren – This Constant War och såhär säger Dennis Lyxzén om låten:

”This constant war” är en låt om människans kapacitet till att göra fel och vara idiotisk och självisk och att allmänt fucka upp! Men det är också om att en andra chans och en tredje chans och en fjärde chans! Tanken att vi lever här och nu och det är det enda som betyder nåt. Äg dina sämsta sidor och väx. Lär dig från dina misstag och lev”.

> Lyssna på ”This Constant War” här <

Den 10 februari släpps nya albumet ’The Beautiful Stories’ Med en ny musikalisk bredd, men samtidigt mer sylvasst än någonsin förut, ger sig INVSN ut på efterlängtad turné under våren 2017.

Fredag 24 februari kommer INVSN till Örebro och Frimis Salonger för en spelning!

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login