Ritz Nightclub laddar inför säsongspremiären

Av den 23 augusti, 2017

Nu på fredag är det dags för säsongspremiär på Ritz Nightclub och man går ut hårt redan från start med den populära akten Kamferdrops.

Örebroguiden fick sig en pratstund med Paulus Celic och Dennis Neogard om vad vi kan förvänta oss av denna säsong på Ritz.

Hur känns det inför premiären?
– Det känns väldigt spännande och kul att premiären äntligen närmar sig, säger Paulus Celic, manager på Ritz.

– Sommaruppehållet väcker alltid massa nya idéer och tankar som vi nu äntligen får sätta i verket och visa upp för våra gäster, säger Dennis Neogard klubbgeneral.

Hur ser era förväntningar ut inför säsongen?
– Förväntningarna på vår säsong ska självklart vara höga, vi jobbar alltid efter mottot att vi vill skapa er bästa kväll varje kväll, säger Paulus Celic.

– Med de satsningar vi gjort inför hösten både med lokalen, våra event och bokningar samt även med personalen har vi en hög tro på att kunna hålla det vi lovar, säger Dennis Neogard. Extra höga förväntningar ska man ha på våra lördagar där vi ökar satsningen mot tidigare år ihop med klubben Mystique, samt exklusive och en dansgrupp med lokalanknytning.

– Vi kommer nyttja vår unika och exklusiva lokal till max och förvandla varje lördag till en unik show, säger Paulus Celic. Mer vad detta innebär vill inte jag gå in på utan det får den nyfikna gärna uppleva på plats.

Vad har ni förändrat i lokalerna?
– Lokalen har fräschats upp och fått sig ett rejält ”ansiktslyft”, vi har tapetserat om, målat om, bytt ut golv och möblemang samt gjort en rejäl satsning på vår VIP-hylla, säger Paulus Celic.

Vilka artister och evenemang ser ni mest fram mot denna säsong?
– Vi ser fram emot Vengaboys och några andra riktigt stora utländska artister som vi kommer att släppa inom snar framtid, säger Dennis Neogard.

Ritz satsar alltså på en fullspäckad höst och vinter så håll ögonen öppna, redan första helgen betar man av inga mindre än Kamferdrops på fredagen och på lördagen är det dags för Mystique att ta över tillsammans med Rebecca & Fiona.

Karl-Johan Sandberg, Nöje | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login