Intervju med Benjamin om Smash Into Pieces nya musikvideo till Let Me Be Your Superhero

Av den 17 juli, 2017

I slutet på förra veckan släppte Smash Into Pices sin nya musikvideo för låten Let Me Be Your Superhero, vilket också är bandets första video med det nya konceptetinkluderande The Apocalypse DJ.

Jag träffar Benjamin från bandet för att få veta lite mer om videon.

Berätta hur ni tänkte runt den här videon.
– Hela låten handlar egentligen om att The Apocalypse DJ vill att människor skall våga följa sina drömmar, det är lätt att stoppas av hinder i omgivningen och att man slutar tro på sig själv. Han är kraften att tro på sig själv.

– The Apocalypse DJ är en väldigt mystisk karaktär och man vet inte mycket om honom så vi ville via honom lite mer och vad han gör. Att han är som en skugga för tjejen som är huvudperson i videon, och får henne att våga tro på sig själv. Videon har många poänger som vi ville förmedla till våra fans och alla runt omkring oss.

Var spelades videon in?
– Videon är inspelad i Örebro och Göteborg men allt under en och samma dag.

Är ni nöjda med videon?
– Ja vi är nöjda med resultatet, det finns såklart saker som man skulle velat ändra på som att vi hellre haft en regnig höstnatt alla Sin City men det var vinter när vi spelade in, så det var detta vi hade att tillgå.

Jag tycker att videon är snygg och har ett viktigt budskap som man lyckas få fram bra, dessutom gör sig The Apocalypse DJ riktigt bra framför kameran.

Karl-Johan Sandberg, Kultur & Musik
Örebroguiden

 

You must be logged in to post a comment Login