Intersport presenterar Årets sportklapp 2019

Av den 13 november, 2019

Intersport presenterar Årets sportklapp 2019: ”Sveriges snabbast växande sport”.

Intersport kan äntligen presentera Årets sportklapp 2019, den lite sportigare versionen av den klassiska Årets julklapp som varje år utses av HUI. Idén är att årligen lyfta en julklapp som kan motivera till ett mer aktivt liv, är lättillgänglig för många och som samtidigt speglar ett intresse eller rådande trend.

Intersport har utsett padelracket till Årets sportklapp 2019.

Padel är Sveriges snabbast växande sport

Padel är en av de mest populära sporterna just nu och den sport i Sverige som växer snabbast. Flera nya banor öppnas varje vecka och sporten möjliggör spel inomhus och utomhus året om. Jonas Berglund, produktchef racketsport på Intersport, beskriver padel som en kul och förhållandevis enkel sport som skapar en härlig gemenskap och passar oavsett nivå och träningserfarenhet.

– Padelracket är en riktigt bra julklapp, visst är jag kanske lite partisk men nästan alla som testat tycker padel är jättekul. Ska du köpa ett racket till en nybörjare är ett gott råd att välja ett racket med lite större rackethuvud, säger han.

Årets julklapp med fokus på träning

När Intersport utser årets sportklapp är det som alltid med fokus på rörelse, något som i rådande hälsotrend ligger helt rätt i tiden. Allt fler är måna om sin hälsa och medvetenheten kring hur det personliga välmåendet påverkas av träning, kost och återhämtning är hög.

– Det är lika roligt varje år när Årets sportklapp utses. Det är ett viktigt initiativ där vi vill belysa vikten av ett aktivt liv på ett lättsamt och roligt sätt. Den röda tråden kommer alltid vara en julklapp som kan bidra till en mer aktiv vardag. Något som följer vår värdegrund, säger Marcus Wiberg, VD på Intersport.

Prylar | Intersport presenterar Årets sportklapp 2019
Örebroguiden

Källa Intersport

You must be logged in to post a comment Login