Inställda föreställningar på Örebro länsteater

Av den 26 mars, 2020
Foto: Mats Bäcker

Den 11 mars beslöt Regeringen att följa Folkhälsomyndigheternas restriktioner om att stoppa alla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 500 personer.

Med omtanke om publikens och medarbetarnas hälsa och i förhållande till Coronasituationen i Sverige och utvecklingen just nu har Örebro länsteater beslutat om att ställa in samtliga föreställningar av Rött och Edward Albees Vem är rädd för Virginia Woolf?

Även Konstnärligt talat 29 mars, Klubb Bubbla 7 april och konserten med Britta Persson 1 maj ställs in. Vi har inget sjukdomsfall på teatern. Bakgrunden är fortsatt försiktighet och att teatern vill bidra till att hindra smittspridningen. Av omtanke för vår publik men också våra medarbetare.

Vi följer noggrant utvecklingen och uppdaterar oss dagligen på förhållningsregler och restriktioner. Alla med biljetter kommer att bli kontaktade för att få fortsatt information.

På grund av det stora publika intresset undersöker vi möjligheten att spela Edward Albees Vem är rädd för Virginia Woolf? under nästa säsong.

Kultur | Inställda föreställningar på Örebro länsteater
Örebroguiden

Källa: Örebro länsteater

You must be logged in to post a comment Login