Inspiration och kulinarisk frihet ledord för ny bok

Av den 24 februari, 2017

Köttfärssåsen är en av svenskarnas vanligast förekommande middagsrätter, en trogen klassiker som år efter år serveras i de flesta hushåll.

Nu kommer äntligen den första receptboken helt tillägnad köttfärssåsen, Världens bästa köttfärssås, en inspirerande och lekfull hyllning till en av våra mest älskade maträtter.

En hel receptbok om köttfärssås? Ja, faktiskt! För vem har sagt att det bara finns en sorts köttfärssås? Med Världens bästa köttfärssås vill författarna Claes Grahn-Möller och Hans-Olov Öberg visa köttfärssåsens oändliga potential och presenterar recept för alla tillfällen, finmiddagen, vardagskvällen eller vickningen, köttfärssås är helt enkelt rätten som bara fantasin kan sätta gränser för. Köttfärssås behöver heller inte begränsas av sitt namn, kött kan lätt bytas mot fisk eller vegetariska alternativ och boken bjuder på ett stort antal varianter som bör passa de flesta dieter.

Om författarna: Claes Grahn-Möller är en tvättäkta stjärnkock, som med 35 års erfarenhet som kock och kökschef på svenska och franska superkrogar kan kalla sig en av Sveriges mest rutinerade. Hans-Olov Öberg är bokförläggare, författare och matlagningsentusiast med tjugosju tidigare titlar i bagaget.

Mer om Världens bästa köttfärssås här >>

Mat & Dryck
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login