Inred ditt hem med växter direkt i mobilen

Av den 3 oktober, 2019

Med hjälp av Plantagens nya AR-verktyg kan du nu inreda ditt hem med växter direkt i mobilen. AR-verktyget hjälper dig att placera ut Plantagens växter och blommor i ditt hem för att se vilka växter som passar bäst på vilket ställe.

Du kan enkelt placera ut Plantagens växter virtuellt genom AR (augmented reality) i ditt hem och smidigt växla plats för att hitta det som passar just dig perfekt. . Placera bara ut den växt du vill, precis där du vill ha den. Byt plats eller växt tills du hittat den perfekta för just dig. Några enstaka klick till och växten är din!

Till en början kommer ett 50-tal växter att finnas tillgängliga. I första skedet kommer fokus bland annat att ligga på stora gröna växter så som Guldpalm, Garderobsblomma, Fredskalla, Dracaena, Monstera, Citronfikus och Yuccapalm. När vi närmar oss jul kommer även julgranar att finnas tillgängliga i Plantagens AR-lösning.

För att AR-lösningen ska fungera behöver du en iPhone med IOS 12 eller senare och webbläsaren Safari eller Chrome.

Så funkar det steg för steg:

1. Välj en växt eller blomma med 3D-symbol i mobilen och klicka på den
Klicka på din favoritprodukt som har en 3D-symbolen i vänstra hörnet.

2. Välj AR på displayen
Ändra skärmläget från Objekt till AR överst i telefonvyn

3. Rikta kameran mot den plats du vill inreda
Håll upp din mobil för att starta och rör sedan telefonen för att hitta rätt plats i rummet. Du kan förminska eller förstora produkten som du vill.

4. Klicka hem din favorit
Köp produkten på webben eller spara produkten i din önskelista på plantagen.se och ta med dig shoppinglistan till närmsta Plantagenbutik.

Genom att använda verktyget kan du även ta en bild av resultatet och dela med dig av din nya inredning via sociala media eller skapa en egen mood board för dig själv.

Plantagens nya AR-lösning väntas finnas tillgänglig i början av oktober.

Mode | Inred ditt hem med växter direkt i mobilen
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login