Indiska uppmanar till att upptäcka närområden i sommar – med nya kollektionen Swedish Safari

Av den 3 juni, 2020

Du behöver inte åka långt för att upptäcka något nytt! Det är budskapet i Indiskas senaste reklamkampanj som går live på TV4 onsdagen den 3 juni. I filmen visas nya kollektionen Swedish Safari som uppmanar till att ta på sig upptäckarglasögonen – och ge sig ut i sina närområden på jakt efter nya smultronställen.

Kampanjfilmen spelades in i samarbete med Åkestam Holst, tio minuter från Indiskas huvudkontor i centrala Stockholm – och visar på fantastiska naturupplevelser bara en cykelfärd från stadskärnan. Där du dessutom kan få syn på ett och annat vilt djur i kikaren… 

Plaggen består av en härlig blandning av somriga kaftaner, kjolar, klänningar, shorts och toppar med djur och natur-inspirerade mönster –  i naturmaterial. 

”Den här sommaren kommer likt våren inte bli som någon tänkt sig – och därför vill vi trycka på att det går att upptäcka mycket i sitt eget närområde. Att man kan turista i sin egen stad och att naturen runt husknuten kan vara en plats för fantastiska upplevelser i sommar,” säger vd för indiska, Karin Lindahl. 

Indiska vill även uppmuntra sina kunder att dela med sig av tips på svenska smultronställen under hashtaggen #moretodiscover – som ska agera samlingsplats för härliga aktiviteter att göra samt platser att besöka i sommar. 

Mode | Indiska uppmanar till att upptäcka närområden i sommar – med nya kollektionen Swedish Safari
Örebroguiden

Källa: Indiska

You must be logged in to post a comment Login