Indiska lanserar sommarkollektion med nyheten Mini & Me

Av den 27 maj, 2019
Indiskas lanserar The Summer Collection med nyheten Mini & Me

Som en del av årets sommarkollektion The Summer Collection släpper Indiska nyheten Mini & Me – en lekfull kollektion med plagg för barn och vuxna som matchar varandra i modeller, färger och mönster. Kollektionen riktar sig till barn i åldrarna 2-6 år.

Indiskas sommar är i år indelad i en rad mindre kollektionssläpp. Först ut att lanseras är midsommargarderoben, där kollektionen Mini & Me ingår. Inspirationen är hämtad från det klassiska, midsommarfirandet med plagg i blomstrande mönster men även skira klänningar som andas den bohemiska stilen. Nyckelplaggen i kollektionen består av härliga klänningar i både krispigt vitt och färgglatt blommigt.

Det känns roligt att barnkläder gör comeback på Indiska, då det varit en ständigt återkommande fråga från våra kunder. Vi har redan tagit emot massa fin feedback på kollektionen och hoppas att barnkläder kan bli ett stående inslag i vårt sortiment framöver. Till en början har vi valt att fokusera kollektionen inom ramen för vad vi på Indiska är som allra bäst på; klänningar, tunikor och leggings i starka färger och mönster, säger Karin Lindahl, VD på Indiska.

The Summer Collection hittas också kollektionerna The Blue Edition och Taj Mahal Gardens. Den förstnämnda i en mer nedtonad färgskala som går i blått och vitt med utmärkande etniska mönster och indiska blocktryck. I kollektionen Taj Mahal Gardens är mönsterbilderna inspirerade av indiska palats och deras vackra, arbetade interiörer och trädgårdar. Färgskalan i denna kollektion går i turkost och petroleum tillsammans med trendriktig cerise och orange.

Indiskas sommarkollektion (inklusive Mini & Me) finns i butik i Örebro och på indiska.com från och med den 24e maj och består av både mode, accessoarer och inredning.

Mode | Indiska lanserar sommarkollektion med nyheten Mini & Me
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login