Indiska lanserar Resort-kollektion

Av den 27 januari, 2020
Den 23:e januari lanserade kedjan Indiska för första gången en exklusiv Resort-kollektion bestående av kaftaner i 100% viskos.

Den 23:e januari lanserade kedjan Indiska för första gången en exklusiv Resort-kollektion bestående av kaftaner i 100% viskos. Kollektionen som är inspirerad av naturen är framtagen för att kunna erbjuda de populära kaftanerna även under vinterhalvåret. Färgerna går i vitt, grönt, svart och rost med organiska print såsom palm och slingrande blommönster.

Kollektionen består av 5 kaftaner i olika viskoskvalitéter och är designade för att kunna användas både på solsemestern eller redan nu över byxor. Kollektionen som lanserades den 23 januari kommer att finnas tillgänglig i utvalda butiker samt på Indiska.com och ger kunderna en försmak på sommarens Kaftan-shop som är ett återkommande tema hos Indiska.

”Det känns roligt att kunna erbjuda våra kunder kaftaner även under vinterhalvåret. Kaftanen är ett av våra absolut mest populära plagg och vi kunde inte hålla oss till sommaren utan väljer att lansera en mindre kollektion med exklusivt framtagna kaftaner redan nu”, säger Karin Lindahl, vd på Indiska.

Mode | Indiska lanserar Resort-kollektion
Örebroguiden

Källa Indiska

You must be logged in to post a comment Login