Indiska lanserar höstkollektionen Bohemian Grunge

Av den 19 augusti, 2017

Inför höstsäsongen lanserar Indiska sin nya kollektion Bohemian Grunge – en kollektion som kombinerar grungestilen med romantik i både kläder och inredning. Spetsdetaljer, pointelle och silkesblandning i kombination med ylle och urtvättat bomull skapar en eklektisk och unik look med härlig attityd.

Bohemian Grunge är Indiskas nya höstkollektion där 90-tals grunge möter romantik. Kollektionen består av en mix av blommiga klänningar, flanellskjortor, blusar med voluminösa ballongärmar, paisleymönster och teddyjackor där fokus ligger på mönster och färg. Feminina detaljer kombineras med maskulina inslag och skapar en modern boholook med härlig attityd.

– Vi inleder hösten med en kollektion som är en romantisk och feminin tolkning av grunge-eran där etniska mönster, blommor och paisley möter rutig flanell och tvättad bomull. Influenserna handlar mycket om kontraster och sättet att bära plaggen på – stickade oversize-tröjor till maxikjol och army-jacka ovanpå en romantisk blommig klänning skapar en härlig höstlook med edge, säger Christopher Bastin, Kreativ Chef på Indiska.

På inredningssidan ser vi en bohemisk tolkning av hemmakontoret där fokus ligger på förvaring och dekorationer. Nyckelinteriören är anteckningsböcker och vackra förvaringslösningar i samma mönsterbild som den övriga kollektionen. En ny porslinsserie i mönstrat blåvitt med guldiga detaljer tillhör också kollektionen.

Kollektionen Bohemian Grunge finns tillgänglig i Indiskas butiker i Örebro och på Indiska.com från och med v.33 och består av både mode och inredning.

Mode & Skönhet | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login