Indiska lanserar exklusiv sidenkollektion med unikt print från arkivet

Av den 2 juni, 2017

Indiska fortsätter att bredda sortimentet och lanserar nu en exklusiv sidenkollektion med unikt print från vintage-arkivet. Kollektionen består av blusar, shorts och klänning i 100% siden i en lätt boho chic stil och finns tillgänglig i utvalda butiker och på indiska.com från och med 5 juni.

Indiska, med sitt nya designteam och ledningsgrupp, lanserade under hösten 2016 en kollektion i 100% cashmere följt av en exklusiv loungewear-kollektion. Nu utökar man premiumsortimentet ytterligare – med en exklusiv sidenkollektion med unikt print från arkivet. Kollektionen består av vackra blusar, ett par löst sittande shorts och en klänning med härligt böljande fall, där rosa skira blommönster möter mörka inslag. Allt i kollektionen är av 100% siden.

– Plaggen i kollektionen förmedlar en romantisk och lyxig känsla där printet bygger på en antik sari från vårt vintage-arkiv. Att använda originalmönster och applicera det på moderna plagg är fantastiskt och något vi brinner för, säger Christopher Bastin, Kreativ chef Indiska.

Kollektionen är en del av livsstilsföretagets satsning på den mer modemedvetna konsumenten med fokus och tyngd på kvalitet, passform och tidlös design där målet är att skapa vackert hantverk att älska länge.

Sidenkollektionen finns tillgänglig i utvalda butiker och på indiska.com från och med 5 juni 2017.

Mode & Skönhet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login