Indiska börjar med försäljning direkt via Instagram

Av den 18 november, 2020

Indiska introducerar ett nytt sätt för sina kunder att handla digitalt, nämligen genom direktförsäljning via butikernas lokala Instagramkonton. I en mycket utmanande tid där Black Friday och julhandeln står för dörren kommer kunderna genom ett direktmeddelande på Instagram kunna genomföra sina köp, för att sedan få varorna hemskickad direkt från närmsta fysiska butik.

Indiska, likväl som många andra handlare står inför en oerhört utmanande tid. Årets största försäljningsperiod är snart här samtidigt som coronapandemin och utökade restriktioner är ett faktum. Indiska lanserar därför en alternativ försäljningskanal, för att på ett säkert sätt kunna erbjuda kunderna sitt utbud.  

– I tider som dessa gäller det att vara kreativ och hitta lösningar för att fortsatt kunna bedriva handel. Vi letar ständigt efter nya sätt att nå våra kunder. Många av våra fysiska butiker har en stark krets av stamkunder och med den här lösningen hoppas vi kunna knyta ännu närmre kontakt med dem. Det är också en bra möjlighet för oss att bli snäppet vassare på den personliga servicen och kommunikationen, säger Karin Lindahl, vd Indiska.

Försäljningen kommer att ske genom de fysiska butikernas Instagramkonton, som idag drivs på lokal nivå av varje enskild butik. Via funktionen direktmeddelande kommer kunden kunna kontakta butiken och beställa sina varor direkt i chattfunktionen. Betalningen sker via Swish och butikspersonalen lägger en beställning hos PostNord där kunden får samma valmöjligheter till leverans som via den ordinarie e-handeln.

Försäljningen via Instagram startar den 19 november 2020 och kommer att pågå tills vidare.

Mode | Indiska börjar med försäljning direkt via Instagram
Örebroguiden

Källa Indiska

You must be logged in to post a comment Login