Indieklubb#5 bjuder på två av Närkes finaste popstjärnor

Av den 18 oktober, 2018

Två av Närkes finaste popstjärnor lämnar huvudstaden och kommer ”hem” till Örebro fredag den 19:e oktober, Indieklubb#5 är klubben som gäller.


CHARLIE LOU
Efter ett längre uppehåll från musiken sedan debuten ’Ropar över taken’ från 2014 så är Charlie Lou äntligen tillbaka, bättre än någonsin. Med singlarna ’Inga snygga muskler’, som är skriven tillsammans med Isak Friberg från Llojd, och efterföljande ’Natten’ som släpptes under våren 2018 hyllades Charlie Lou åter igen i Sverige, landade på en topp 10 placering på Viral Top 50 samt har spelats på P3, P4, P5 och studentradio i hela landet.

Med sin debut EP ’Det gör inget’ visar Charlie Lou upp en ny sida av sitt artisteri och befäster sin ställning som en av de starkaste nya poprösterna i Sverige just nu.

……… Saxofon, dans och synthar utlovas.

JOHANNES RÄIHÄ
I år klev Johannes rätt in i alla popälskares hjärtan när han släppte sin debutsingel ’Sjöarna i Idaho’ som har hyllats av tastemakers som Popmani och Festivalrykten och även fått uppbackning av Spotify.

Den 8 juni släppte Johannes sin eftertraktade debut-EP ”Den varmaste kontinenten”, som handlar till stor del om människor runtomkring honom. Att lyssna på EPn är som att man får en större inblick i Johannes liv där man får ta del av det som han tänker på, känner och drömmer. ”Jag är inte ute efter att förändra någons liv med mina låtar, men kanske når jag fram till någon någonstans som kan relatera och må bra av musiken.”

Indieklubb#5 – Johannes Räihä, Charlie Lou och mycket mer blir det på Satin fredag 19 oktober.

» Mer info här «

Kultur & Musik | Indieklubb#5
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login