IMAN ” Så stolt och glad och det går så bra för Lorenz nya album!”

Av den 17 juli, 2017

Albumet är skrivet av Lorentz Alexander och producerat av Vittorio ”Vito” Grasso, Hampus ”Vinter” Bergh och Mats Norman, övriga gästartister och låtskrivare är Madi Banja, Eric ”ceo” Berglund och IMAN Conta Hultén.

Lorentz
”Jag slutar aldrig hitta ny inspiration för att göra ny musik. Det som har fått mig att vilja göra den här skivan är att göra en ännu bättre skiva än förra gången. Alla låttexter handlar om saker som har hänt i mitt liv senaste åren, saker som jag känner, tycker om och inte tycker om”.

IMAN
”Så stolt och glad och det går så bra för ”Be för mig”! 
Jag skrev den i vintras och nu plötsligt pumpar folk den som deras sommarlåt!! Så spännande att få skriva med Madi Banja Mats Norman och Lorentz!!!”

Låt oss Njuta av Sommaren!

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login