IKEA lanserar årets julbord

Av den 19 november, 2016

På måndag den 21 november öppnar IKEA Örebro dörrarna till årets julbord, i år har råvarorna fått extra mycket kärlek och omsorg, varje dag serveras vällagade rätter med råvaror av hög kvalitet. 

I år har råvarorna fått extra mycket kärlek och omsorg. Vi bjuder bland annat på kött med enbart svenskt ursprung. Dessutom serverar vi alltid hållbart fångad och odlad lax och sill, med certifieringarna MSC och ASC*. Tillsammans med våra vegetariska tillbehör och alternativ så är detta vad vi kallar en riktigt god jul.

– Ett modernt julbord har något för alla. Kött från Sverige, hållbar fisk och skaldjur och flera vegetariska alternativ och tillbehör, säger Ann Holster, chef för IKEA Food i Sverige.

IKEA blandar det storskaliga med det småskaliga, och har i år exempelvis kunnat ta fram prinskorv på svensk utegris. Andra nyheter är bland annat rå grönkåls- och rödbetssallad, vetekornssallad, rostbiff, julkorv på svensk kyckling m.m.

Julbordet kostar 229 kronor, men bara 129 kronor för alla IKEA FAMILY medlemmar. Barn upp till 13 år äter för 19 kronor. 

Julbordet är numera en välkänd svensk tradition och vi vill att så många som möjligt ska kunna äta ett vällagat julbord med svenska råvaror av hög kvalitet, säger Ann Holster, chef för IKEA Food i Sverige.

*ASC- och MSC certifieringsprogram är globalt erkända som världens mest trovärdiga, vetenskapligt grundade standarder för hållbart fångad och ansvarsfullt odlad fisk och skaldjur.

Mat & Dryck | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login