Idre Fjäll öppnar för alpin skidåkning 18 november

Av den 12 november, 2016

Nu är det beslutat att Idre Fjäll öppnar för alpin skidåkning fredagen den 18 november, Idre Fjäll har haft öppet för alpina landslag och klubbar sedan den 26 oktober.

Men tack vare sparad snö, nysnö och kyla kan Idre Fjäll nu öppna tidigare än planerat även för allmänheten. Första veckorna kommer det vara öppet fredag till söndag men från och med den 9 december är det öppet alla dagar.

Det har varit en magisk försäsong då vi öppnade som första fjällanläggning i Sverige på såväl längd som alpint, säger Sofie Andersson, Marknads- och försäljningschef på Idre Fjäll. – Den har även varit historisk då Idre Fjäll aldrig haft så många landslag på plats under samma period. Längd-, skidskytte-, skidorientering-, skicross-, alpina junior- och alpina damlandslaget har alla haft träningsläger på Idre Fjäll denna försäsong och lovorden har verkligen haglat, avslutar hon stolt.

Bokningarna inför vintern ser mycket bra ut och sportlovsveckorna börjar redan bli fullbokade, till vintern öppnar även en helt ny camping så nu kan Idre Fjäll erbjuda allt från husvagnsplats, stuga, lägenhet till hotell.

Idre Fjäll har för övrigt Sveriges längsta skidsäsong från mitten av oktober till 1 maj så det blir en lång säsong för alla skidsugna att se framemot.

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login