Idag slår Lokal upp dörrarna vid Stortorget

Av den 13 september, 2018

Idag torsdag den 13 september slår restaurangen Lokal upp dörrarna. I Jensens Böfhus gamla lokaler vid Stortorget har man skapat ett mysigt ställe där man hoppas att gästerna vill stanna hela kvällen.

Matmässigt satsar man på ekologiskt hela vägen och att hålla en bra vegetarisk och vegansk meny där man även kommer att servera kött. I första hand kommer det att bli olika typer av burgare och bowls, men även annat kommer finnas på menyn.

Prismässigt känns det som om Lokal ligger bra till med relativt humana priser som en hamburgare för 119 kronor eller en tonfisk bowl för 130 kronor.

Här vill man som sagt gärna att gästen stannar hela kvällen och man har gett lokalerna en total omvandling efter att Jensens lämnade dem, nu bjuds man på ljusa och fräscha lokaler med en lantlig touch. Som förströelse så finns det en shuffleboard för de som är sugna på att spela, annars känns baren stor och som ett naturligt ställe att hänga på.

Under onsdagskvällen var det dags för smygpremiär med inbjudna gäster där det bjöds på prover från menyn samt ett trevligt mingel.

Bilder från kvällen.

Karl-Johan Sandberg, Mat & Dryck | Lokal
Örebroguiden

 

Fotograf
Soran Mahmoudyan
Örebroguiden

 

You must be logged in to post a comment Login