Idag släpper Ving resorna till sommaren 2018

Av den 20 juni, 2017
Ocean Beach Club Kreta. Fotograf: Joakim Borén

Tisdagen den 20 juni släpper Ving de flesta av nästa sommars charterresor till försäljning, då finns flertalet av Vings egna hotell Sunwing Family Resort, Ocean Beach Club, Casa Cook, Sunprime Hotels och Family Garden samt ett antal andra populära och omtyckta hotell och resmål bokningsbara på Ving.se.

Sommaren är den period då allra flest väljer att resa på semester, inte minst barnfamiljerna. Eftersom boendet blir allt viktigare, ofta viktigare än själva resmålet, gäller det att vara ute i god tid för att få de bästa rummen och de mest efterfrågade hotellen. Det är också Vings egna förädlade hotell, Sunwing Family Resort, Ocean Beach Club, Casa Cook, Sunprime Hotels och Family Garden som släpps upp till försäljning allra först, tillsammans med ett antal andra omtyckta hotell.

– Allt fler bokar sin sommarresa i mycket god tid för att försäkra sig om en plats på just det boende man önskar. Inte minst till innevarande sommar, då det tidig var rekordstor efterfrågan på resorna. Många vet att det är de bästa hotellen och de stora familjerummen som bokas allra snabbast så det är nog många som passar på att solsäkra nästa sommar redan före midsommar, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

Bokningsbara resmål från och med idag är Mallorca, Almeriakusten, Gran Canaria, Teneriffa, Madeira, Kreta, Rhodos, Kos, Kalymnos, Telendos, Skiathos, Skopelos, Alonissos, Thassos, Lesbos, Cypern, Kroatien samt Turkiet. Resterande program släpps upp till försäljning under sommaren, vartefter det blir färdigt.

Avresor från 18 flygplatser
Utöver Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn har Ving avresor från ytterligare 14 flygplatser i Sverige: Borlänge, Halmstad, Jönköping, Kalmar, Karlstad, Luleå, Norrköping, Sundsvall, Skellefteå, Umeå, Visby, Växjö, Örebro och Östersund.

Vings sommarresor 2018 finns under följande länk: ving.se/resor-nasta-sommar

Resa | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login