Nu lanseras PlayStation®4 Pro i Sverige

Av den 12 november, 2016

Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE) lanserar idag PlayStation®4 Pro (PS4™ Pro), som genom den senaste bildteknologin får spel att se bättre ut än någonsin. Konsolen, som stödjer spel och video i 4K, finns nu tillgänglig i Sverige.

Populära spel som Call Of Duty®: Infinite Warfare (Activision), Ratchet & Clank™, The Last of Us™ Remastered, och Uncharted™4: A Thief’s End (SIE Worldwide Studios), har uppdaterats för att ta tillvara på den ökade kraften i PS4 Pro och ge en ännu bättre grafik och visuell upplevelse.

PS4 Pro tar tillvara på den senaste bildteknologin som dynamisk 4K-upplösning och HDR (High Dynamisk Range). Den kraftfulla CPU:n och GPU:n i PS4 Pro gör det möjligt för utvecklare att skapa spel med ännu högre kvalitet och 4K-grafik samt mjukare och stabilare bilduppdatering. Precis som alla PS4-konsoler är systemet kompatiblet med HDR-teknologi som producerar en mer realistisk och levande visuell upplevelse som är närmare det våra egna ögon uppfattar som naturligt.

Även ägare till en HDTV som inte stödjer 4K eller HDR kommer uppleva fördelar med PS4 Pro, såsom snabbare och mer stabil bilduppdatering och förbättrad grafik.

Film & Spel
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login