Ida Redig sprider kärlek med nya singeln ”Du är kär i mig”

Av den 12 februari, 2017

Du är kär i henne, jag är kär i henne, alla är kära i henne. Hon gör något nytt medsvensk pop, hon sticker ut och hon är något som ingen annan är. Ida Redig, Sveriges största pophopp, är här med låten som sätter sig på hjärnan – ”Du är kär i mig”.

Ida Redig har haft ett intensivt år bakom sig, med sitt första albumsläpp på svenska och en nominering till SKAP:s producentpris för årets bästa musikproducent. Hon går under producentnamnet GIRL och hennes produktioner hörs bl.a. i reklamerna för BMW och Coop samt i soundtracket till dramaserien Gåsmamman.

I höstas släppte Ida singeln ”Förlåt för alla sånger som jag sjungit om dig” och lagom till alla hjärtans dag släpps nu ytterligare en singel under den passande titeln ”Du är kär i mig”. Ida Redig levererar återigen en låt utan undantag och svensk pop när den är som bäst. 

Lyssna på ”Du är kär i mig” här >>

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login