Ida Redig ny singel ”Förlåt för alla sånger som jag sjungit om dig”

Av den 26 november, 2016

”Förlåt för alla sånger som jag sjungit om dig” är titeln på Ida Redigs nya singel som nu släpps, återigen går hon sin egen väg och med en ärlighet i rösten levererar hon rakt från hjärtat;

”Jag ser upp till människor som inte bryr sig om vad andra tycker, som skiter i vad andra säger om dem. Människor som gör allt det där som alla andra bara pratar om. Jag har bara träffat en sådan person i hela mitt liv. Förlåt för alla sånger som jag sjungit om dig”

Ida har under de senaste åren skördat stora framgångar och 2016 är inget undantag. I början på sommaren släppte hon sitt tredje album ”Tills döden skiljer oss åt” och lagom till att första snön föll nominerades hon till SKAP:s nyinstiftade producentpris för årets bästa musikproducent. Hon går under producentnamnet GIRL och hennes produktioner hörs bl.a. i reklamerna för BMW och Coop samt i soundtracket till nya säsongen av Kanal 5:s dramasatsning Gåsmamman.

”Förlåt för alla sånger som jag sjungit om dig” släpps idag via Capitol Records och finns att lyssna på här

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login