I tomtens säck – julens presentkollektion är här

Av den 24 november, 2019

I jul siktar vi mot stjärnorna! Temat Dream Big speglas i julens presentkollektion som frontas av Ms Santa, uppmuntrar flickor och kvinnor att få leva ut sin fulla potential och nå sina drömmar.

Årets gåvor innehåller något för alla – snyggt förpackade överraskningar för bad och kropp, hudvårdsset och roliga småklappar som passar till julklappsleken.

.

.

.

.

——————————

THE ROCKET GIFT SET
Detta presentset är i en återanvändbar rymdraket i plåt, och fylld med jordgubbs- och kokosdoftande överraskningar som passar både stora och små. Produkterna är i praktiska resestorlekar, och raketen är dessutom en snygg juldetalj i hemmet!

——————————

BEARD CARE KIT
Håll tomtens skägg i trim med ett lyxigt skägg-kit! En Community Trade-producerad träkam, Conditioning Beard Oil Cedar & Sage som osar cederträ och en smart sax tillsammans med en näsduk gjord av återvunnen sari från Indien, gör detta till en given julklapp till brorsan, pojkvännen eller pappan! 

——————————

FESTIVE HAND CREAM TRIO
Ett festligt handskrämskit i julens special edition-dofter – perfekt inför den långa säsongen av kalla och torra händer. Handkrämerna är i 30 ml och passar därför extra bra till en person som är på språng!

——————————

HELLO ALOE! SOOTHING SKINCARE KIT
Ta hand om den känsliga huden under de kalla vintermånaderna med parfymfria och milda Aloe. Setet innehåller löddrande Calming Foaming Wash, ikoniska Soothing Day Cream och tvättlappen Muslin Cleansing Cloth som är gjord för dig med känslig hud. 

——————————

DON’T ASK JUST MASK
Multimask-kit till maskälskaren! Kitet består av sex prova-på förpackningar av British Rose, Japanese Matcha Tea, och ikoniska Himalayan Charcoal från serien Recipes of Nature. Du får även ett supermjukt hårband att hålla håret borta under ditt maskmarathon.

——————————

GO BANANAS
Banandoftande hårfavoriterna Banana Truly Nourishing Shampoo & Conditioner kommer i ett lekfullt set och kompletteras med en hårwrap som gör hårtvätten till en lek. 

——————————

JUICY PEAR FESTIVE SACK
Den här väldoftande julsäcken är fylld med allt som behövs till en lugn stund för sig själv – duschgel, kroppsskrubb, handkräm & Body Butter i fräscha, fruktiga juldoften Juicy Pear. Plus: inslaget i en återanvändbar jutepåse.

——————————

SOOTHING ALMOND MILK AND HONEY ULTIMATE COLLECTION
Maxad skönhetslåda till beautyälskaren! Här får du en upplevelse från topp till tå av en milt exfolierande ansiktsmask & kroppsskrubb, löddrande duschkräm, snabbabsorberande Body Yogurt, mjukgörande handkräm och Body Butter – allt i full size och berikat med ekologisk Community Trade-producerad honung från Etiopien. 

——————————

HELP THE BODY SHOP DREAM UP A BETTER WORLD THIS CHRISTMAS
I jul samarbetar vi med den globala barnrättsorganisationen Plan International, som har ett extra fokus på flickors rättigheter. Varje gång du handlar hos oss under november och december, hjälper du Plan International att utbilda och stärka 1 500 flickor i Brasilien och Indonesien. Målet är att samla in över 2,8 miljoner kronor som ska hjälpa dessa flickor att nå sina yrkesdrömmar.

Produkterna hittar man hos The Body Shops butiker i Örebro på Drottninggatan 34 och i Marieberg Galleria.

Skönhet | I tomtens säck – julens presentkollektion är här
Örebroguiden

Källa The Body Shop

You must be logged in to post a comment Login