I höst är det åter dags att springa för sitt liv

Av den 27 maj, 2017

Vi kommer förmodligen aldrig att få veta varifrån det i folkmun så kallade Z-viruset kom. Var det ett laboratorieexperiment som gick fel eller en slumpmässig mutation? Vi kan bara gissa.

Gör dig redo för 6 km av adrenalinfylld, svettdrypande ren fasa. Det kommer att bli den mest spännande springturen i ditt liv.

Oavsett vad som gick fel så är nu zombie apokalypsen ett faktum och ingen är immun, varken mot viruset eller det dödliga kaosepidemin skapat. Det enda vi för stunden kan göra är att evakuera och rädda så många liv som möjligt till safe zonen mitt i centrum.

Myndigheterna har lovat att lösa situationen, så snart som så många som möjligt tagit sig dit. Där kan vi vara säkra. Om vi nu bara kan ta oss dit.

Spring, gå eller kryp 6 km genom ett zombieapokalyptiskt, Örebro city. Målet är att ta sig till en safe zone vid slottet.

Vägen dit tar dig igenom en upp och nervänd stadskärna, direkt hämtad från Walking Dead, kaotisk och full av hungriga zombies.

Förra årets succé är till baka, den 28/10 förvandlas åter centrala Örebro till centrum för zombie apokalypsen och du får chansen att försöka ta dig i säkerhet.

Träning & Hälsa | Nöje | Örebro
Örebroguiden

 

You must be logged in to post a comment Login