Hyllade publiksuccén “Radikal Optimist” kommer till Örebro

Av den 8 november, 2019

Anders Janssons soloföreställning “Radikal Optimist” är ute på en omfattande höstturné och möts av hyllningar i media och fyllda salonger, Fredag 21 Februari 2020 kommer föreställningen ”Radikal Optimist” till Örebro Hjalmar Bergman Teatern. 

Anders Janssons vilda associationer om det till synes vardagliga tillsammans med hans pricksäkra imitationer, spontana improvisationer och ständigt aktiva fysiska skådespel har blivit en stor succé. ”Radikal Optimist” har kallats ”formidabel underhållning” (Dagens Nyheter), ”underbart trams” (Smålandsposten), “genuint rolig” (Expressen) och “bland det bättre jag har upplevt från en scen i humorväg” (Piteå-Tidningen) och Anders Jansson själv är särskilt förtjust i beskrivningen ”Bisatsernas konung”:

– Det var en rolig beskrivning av min associativa humor.

Just nu är Anders Jansson ute på en i stort sett utsåld Sverigeturné med ”Radikal Optimist” som pågår till den 29 november. Idag öppnas det upp nya föreställningar nästa år. Förutom över tio föreställningar runt om i Sverige åker Anders Jansson också till vårt grannland för två datum i Finland.

– Min mamma kommer från Kotka i Finland, men jag har aldrig varit i Finland, förutom att jag mellanlandat i Helsingfors, men det räknas inte. Det ska bli fantastiskt roligt. Inte minst med tanke på att jag pratar om min finska mamma i föreställningen, säger Anders Jansson.

På turnén 2020 kommer Anders Jansson också med ”Radikal Optimist” till flera nya orter i Sverige; Karlskrona, Hässleholm, Karlshamn, Varberg och Västerås.

– Jag älskar att turnera eftersom det handlar om att skratta tillsammans. Jag bygger förtroende, en teater i taget och ser fram emot att hälsa på i fler städer. Välkomna! hälsar Anders Jansson.

“RADIKAL OPTIMIST” – 2020 till Örebro – Hjalmar Bergman Teatern Fredag 21 Februari 2020!

Nöje | Hyllade publiksuccén “Radikal Optimist” kommer till Örebro
Örebroguiden

Källa Kahlo

You must be logged in to post a comment Login