Hydra Végétal första steget mot ren hud

Av den 4 februari, 2017

En uppfriskande cleansin gel som jobbar djupt och ger en lätt och fräsch feeling. Den tar bort alla spår av makeup och orenheter. Samtidigt som den gör rent, ger den även en mjuk återfuktande hud.

Produkten torkar inte ut huden trots borttagningen av mycket smink. Den lägger sig som en lätt hinna och genom att massera in den i runda cirkulerande rörelser kommer orenheterna samt sminket flyta bort. Hydra Végétal är anpassad för normal till kombinerad hud och kommer i en halv stor tub av 125 ml.

Med ingredienser så som ekologiska odlingar från bland annat Nayarit och Sinaloa i Mexico, har tillväxterna under odlingen byggt upp en långvarig skörd. Tiden mellan planering och skörd är 8 till 12 år och under perioden tar odlarna han om odlingen för att främja deras tillväxt. Socker byggs upp i bladen, därmed står de emot torkan. När de sedan nått en maximal koncentration av socker, skördas de.

Produkten kan även mixas med Yves Rocher Scrub to mix som består av 100% naturliga ingredienser. Med ingredienser så som aprikoskärnepulver, kaolin och extrakt från kamomillblad, ger skrubben en ren hy där du själv bestämmer hur din dagliga skrubb ska vara.

Den blandas med din vardagliga gel eller milk rengöring och beroende på ditt val av mängd skrubb, gör den rent huden på precis samma sätt som en vanlig skrubb.

Galawesh Wyatt, Mode & Skönhet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login