Hur blire i höst egentligen? Vi har svaret! En rätt bra höst!

Av den 23 september, 2020
Ellen Krauss och Moneybrother kommer till Satin i Oktober 2020.

Under hösten bjuder Rough Talent in till mysiga konserter med artister vi fullständigt älskar, under rådande omständigheter så hoppas vi att dessa tillfällen kan vara små ljusglimtar under hösten och vi tror i ärlighetens namn att detta kan bli rätt så bra.

Nu släpper vi de första artisterna:

21/10 – Ellen Krauss
29/10 – Moneybrother

Endast 50st platser.
Biljettsläpp: Fredag 25/9 kl 10:00.

Såhär säger vi:

– Moneybrother är en drömbokning. Anders Wendin har gjort sig ett namn som en av landets främsta liveartister och har i sina olika musikaliska kostymer förenat både punk, soul, rock, tröstrikt, storslaget och intimt.

– Ellen Krauss har rösten, närvaron, modet och en medfödd känsla att beröra. Vissa har kanske sett henne på som support på Miriam Bryans turné eller hört någon av henne låtar som har miljoner spelningar på Spotify. Vi är övertygade att detta blir rätt så magisk kväll.

…………….

Satin har byggt om och gjort konsertdelen till en mysig restauranglounge, perfekt att avnjuta god mat, dryck och fantastisk musik. En rätt? Eller flera.. 

Satin har under sommaren varit en av Örebros populäraste restauranger, nu tar de steget och bygger restaurang i hela lokalen. Satin kommer erbjuda en perfekt anpassad konsertmeny som gäller under konsertkvällarna. Den populära plockbrickan i höstversion, några varmrätter samt flera smårätter. För både dig som är vegan och dig som äter kött.

Nöje | Hur blire i höst egentligen? Vi har svaret! En rätt bra höst!
Örebroguiden

Källa Rough Talent » roughtalent.se/live/

You must be logged in to post a comment Login