Humorpatrullen besöker Villa Strömpis

Av den 2 augusti, 2019

På onsdag den 7 Augusti besöker Humorpatrullen Villa Strömpis för att förgylla sommaronsdagen.

Man har laddat bussen med en fullkomligt sanslös allstar line-up för att underhålla sommarsverige på några av våra mest klassiska sommarorter. Årets uppställning är Nisse Hallberg, Petrina Solange, Isak Jansson och Carl Stanley. Hemliga gäster utlovas dessutom!

Nisse Hallberg
Killarna vill vara honom och tjejerna vill ha honom. Publikfavoriten Nisse är något av det roligaste vi har i Sverige. Känd från i princip allt – TV, podcasts, stand-up och Stockholms rännsten. Har nyss avslutat en lång turné med föreställningen Trött som spelats över 40 gånger i tre olika länder. Nominerad till Årets Manliga Komiker och Årets Föreställning på Svenska Stand Up-galan.

Carl Stanley
Humorpatrullens senaste tillskott är en av svensk humors allra största stjärnskott. Ni känner igen honom från Parlamentet, Släng Dig i Brunnen och podcaster Tombola och massa annat. Han är i höst aktuell med en helt ny sverigeturné men denna sommar hänger han med oss!

Petrina Solange
Yes, du läser rätt. Sveriges allra roligaste kvinna är med på denna turné! Så på med pjäxorna för nu blir det fasen störtlopp. Petrina är utsedd till Årets Kvinnliga Komiker inte mindre än två gånger på Svenska Stand Up-galan och det kommer garanterat bli så fler gånger. Ständigt TV-aktuell i bl a Parlamentet, Släng Dig i Brunnen.

Isak Jansson
En av landets hårdast arbetande komiker! Alltid aktuell och alltid en skrattgaranti på klubbar och scener runtom landet. Isak är också hjärnan bakom långkörande Rollspelsklubben. Vinnare av Årets Föreställning i Svenska Stand Up-galan 2018 med ”Quick – En humorshow”. Såklart med på TV i Släng Dig i Brunnen.

» Mer info här «

Nöje | Humorpatrullen besöker Villa Strömpis
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login