Humor på Holmen har äntligen sparkat igång

Av den 29 juni, 2017

Villa Strömpis sommarstandup har alltid varit ett välkommet inslag i vardagen, sommaren 2017 är inget undantag och nu var det dags för Humor på Holmen.

Enda undantaget är att komikerna har varit med i branschen länge, men som inte har slagit igenom riktigt, något som bara kan bli hur kul som helst då man inte direkt har hört något från dem. Framöver kommer det att komma mer etablerade komiker.

Konferencier för kvällen var Tobbe Ström, SM-vinnare i ordvits och bara där var ribban lagd, Tobbe som har varit med i gemet länge vet hur det ska gå till.

.


Först ut var Michel Sanchez som är en av Sveriges bästa one-liner komiker, one-liner kan tendera att vara ganska torr men Michelle gjorde det hur bra som helst. Humorn som levererades var mörk, provocerande och stört bra.

Michel Sanchez

Michel Sanchez får hela


Josefin Sonck bjöd på en livlig och energisk framställning med attityd, vardagsbetraktelser med twist. Visst fanns ett par höjdpunkter men sett över hela akten var det ganska slätstruket, det som till en början lovade mycket slutade i en gäspning.

Josefin Sonck

Josefin Sonck får hela….


Publiken hade hyfsat kul och det skrattades gott precis som det ska under en standup-kväll, det känns riktigt skönt att Humor på holmen har startat, onsdag 5 juli kommer Martin Soneby och Sandra Ilar för att underhålla.

Anders Olofsson, Nöje | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login