Huaweis mobiltelefon P10 Lite med unikt porträttläge

Av den 19 augusti, 2017

Fotografi är en konstform som syftar till att fånga det som påverkar oss i bilderna vi ser genom våra ögon. Förutom din känslighet för att upptäcka det flyktiga ögonblicket behöver du teknik som ger dig möjlighet att fånga och bevara det exakt som du själv uppfattade det.

P10 Lite erbjuder något du inte förväntar dig av en telefon: ett speciellt porträttläge som gör bilderna på de personer du möter lika detaljerade och uttrycksfulla som du minns dem. Huawei-ingenjörerna har noggrant analyserat alla funktioner i en bra porträttbild och sett till att enheten i din ficka har alla egenskaper du behöver för att få oförglömliga resultat.

När du växlar till porträttläget, identifierar P10 Lite-programmet ansiktet på bilden och låter dig justera kontrast, mättnad och ljusstyrka så att du kan få fram de viktigaste egenskaperna ur ditt motiv samtidigt som du framhäver känslorna. Kameran kommer att förbättra effekten genom att lägga till en elegant bakgrundssläck, så kallad bokeh, för att uppmärksamma motivets ansikte som blir det viktigaste elementet i bilden, precis som du tänkt.

Att ta en bild är att fånga ett ögonblick – och det betyder att du måste vara uppmärksam och din kamera måste vara riktigt snabb. Huawei P10 Lite kommer inte att göra dig besviken med sin snabbhet. Du kan starta kameran på rekordtid genom att trycka två gånger på volym ned-knappen. Smarttelefonens kamera är också utrustad med en hybrid autofokus, som kan ställa in fokus på så lite som 0,3 sekunder. På så sätt, vad som än händer, kommer du med Huawei P10 Lite kunna fånga ögonblicket.

Att ta bilder under en semesterresa är väldigt annorlunda jämfört med att fota i en studio, där du kan kontrollera belysning och tid. På din resa kanske du vill komma ihåg ansiktet på en gammal kvinna som lutar sig över en bönbok i en kyrkans mörka delar eller ett färgstarkt neonbelyst leende av en tjej du dansat med en halv natt. Huawei P10 Lite har dock vad du behöver. Tack vare en ljus F2.2-lins och en sensor med en pixelstorlek på 1,25 mikropixlar kan kameran leverera skarpa och tydliga bilder även vid svagt ljus.

Prylar
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login