MateBook X Pro hyllas av internationella experter

Av den 12 juli, 2018

Under MWC tidigare i år presenterade Huawei den bärbara datorn MateBook X Pro, enheten är den första bärbara datorn med Huawei FullView-skärm och präglas såväl av en elegant design som en stark prestanda.

Sedan början av juli finns MateBook X Pro till försäljning på den svenska marknaden men redan innan säljstart hade datorn hyllats av flera välansedda internationella medier.

MateBook X Pro är den senaste premiumprodukten ur Huaweis MateBook-serie, enheten har en högkvalitativ skärm med ett skärm/höljeförhållande på 91 procent och drivs av åttonde generationens Intel® Core ™ i7- eller i5-processor. Datorn har dessutom ett ljudsystem från Dolby Atmos Sound System.

Tack vare detta och mycket annat har flera medier runt om i världen hyllat MateBook X Pro, bland annat utnämnde den amerikanska techsajten The Verge MateBook X Pro till ”The Best Laptop” och lyfter bland annat datorns design och prestanda.

MateBook X Pro är också den första bärbara datorn på fyra år att tilldelas 10 av 10 i betyg av den norska tekniksajten Tek.no. Även Techradar är imponerade av nyheten. De hyllar bland annat datorns subtila design, kraftfulla prestanda och starka batteri och tilldelar MateBook X Pro högsta betyg.

MateBook X Pro kommer i färgen Mystic Silver.

Prylar | Huaweis MateBook X Pro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login