Huawei P20 släpps i den populära färgen Twilight

Av den 11 augusti, 2018

I våras lanserades Huawei P20 Pro i gradientfärgen Twilight som kom att bli en succé bland svenskarna. Från och med augusti finns den populära färgen även tillgänglig för syskontelefonen Huawei P20.

Nya Huawei P20 Twilight är en skiftande färgväxling mellan lila, blå och grön. Färgerna som ger ett intryck av ett norrsken, har alla egenskaper som stimulerar oss på olika sätt. Blå är känd för att ha en lugnande och rogivande effekt medan de gröna färgtonerna ger en mer avkopplande känsla. Mörkare nyanser stimulerar samtidigt sinnet till ett klarare tänkande. Sist men inte minst förknippas färgen lila med rikedom och kunglighet.

Den som vinklar telefonen ser ytterligare färgnyanser. Ljusa toner av himmel och hav kombineras med mörkare färger för en mer sofistikerad look. Djärva och inspirerande nyanser av blått, rosa och violett kommunicerar originalitet, energi och kreativitet.

– Intresset på P20 har varit enormt. Bara en månad efter lanseringen hade P20-serien sålts i över 100 000 exemplar i regionen Central- och Östeuropa samt Norden. Vi försöker alltid lyssna på konsumenternas önskemål och gradientfärgen Twilight har visat sig varit betydligt mer efterfrågad än förväntat. Det känns därför extra kul att kunna erbjuda våra konsumenter den populära färgen även för P20, säger Peter Lundkvist, marknadschef på HuaweiTechnologies i Sverige.

Med P20 Twilight ger Huawei konsumenterna den bästa tekniken paketerad i toppmodern design. Telefonen som är inspirerad av de senaste färgtrenderna och naturens egna ljusspel, är utrustad med innovativa funktioner och möter konsumenternas behov vad gäller såväl kvalitet och design som pris. Det rekommenderade priset på 5 590 SEK gör Huawei P20 till en av de mest attraktiva mobiltelefonerna på marknaden.

Prylar
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login